Пригожин пред 4 години бил погребан по авионска несреќа, по пет дена се дознало дека е жив

Веста за неговата смрт ја потврди каналот Телеграм поврзан со неговата група Вагнер. Руската владина агенција за воздухопловство Росавијација соопшти … Продолжи со читање Пригожин пред 4 години бил погребан по авионска несреќа, по пет дена се дознало дека е жив