Пригожин е убиен со бомба во авионот, тврдат американските власти

Прелиминарните проценки на американската влада, за кои официјални лица нагласија дека се нецелосни, сугерираат дека бомба експлодирала во авионот или … Продолжи со читање Пригожин е убиен со бомба во авионот, тврдат американските власти