Пресметаа КОЛКУ МИЛИЈАРДИ ЌЕ ЧИНИ ОБНОВАТА на Украина

Светската банка денеска објави дека исплатила дополнителни 500 милиони долари за да и помогне на Украина да ги исполни своите … Продолжи со читање Пресметаа КОЛКУ МИЛИЈАРДИ ЌЕ ЧИНИ ОБНОВАТА на Украина