Пентагон испраќа во Украина американско оружје СКЛАДИРАНО во Израел

Израелските власти првично изразија загриженост дека потегот може да ги наруши нејзините односи со Русија. Пентагон користи огромна, но малку … Продолжи со читање Пентагон испраќа во Украина американско оружје СКЛАДИРАНО во Израел