„Пандора документи“ разоткрија светски лидери, милијардери и познати ѕвезди кои криеле пари на офшор сметки

Милиони документи доставени до новинари откриваат како светските лидери, милијардери и познати личности ги користат даночните оази. Меѓу нив се … Продолжи со читање „Пандора документи“ разоткрија светски лидери, милијардери и познати ѕвезди кои криеле пари на офшор сметки