Ова се НОВИТЕ ПРОМЕНИ за добивање на ГЕРМАНСКО ДРЖАВЈАНСТВО

Странец кој е подобро интегриран во Германија, во иднина полесно ќе добие германски пасош. Владата во средата го усвои предлог-законот … Продолжи со читање Ова се НОВИТЕ ПРОМЕНИ за добивање на ГЕРМАНСКО ДРЖАВЈАНСТВО