Откриена нова измама: Ова не е Меланија, а еве и докази

Интернет е вистинско место за ширење на било каква информација и измама, па дури и за оние од високите функции.

Најнова теорија на измама настанала после последната онференција на Трамп за новинарите , каде корисниците на Твитер, поради некоку детали заклучиле дека дамата која стои покрај Трамп, всушност не е Меланија.

За време на обраќањето на Трамп, Меланија стоела покрај него а носела и големи црни наочари за сонце, па некој од корисниците на Твитер истакнал дека лицето и има поинаков облик, па со брзина на светлината оваа информација се проширила и многумина се согласиле, дека тоа всушност не е Меланија и дека се работи за двојничка.

- Отпрвин не се сомневав а тогаш Трамп рече„ мојата сопруга Меланија, која е всушност тука..." изгледаше како да сака да ги убеди сите дека таа е Меланија напишал некој на Твитер

Поврзани

Најнови вести

Коментари