Новинарот постојано го прекинуваше, па Путин му се обрати на Германски и му одржа лекција (ВИДЕО)

Рускиот претседател Владимир Путин при посета на Австрија,даде интервју за една телевизија во кое одгоараше за состојбата на Еврпа и случувањата со двете Кореи.Она што остави најголем впечаток на тоа интервју е реакцијата на Путин откако новинарот често го прекинуваше.По низата прекинувања Путин на германски јазик го замоли новинарот да го пушти да заврши.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари