Нетанјаху, кој важи за пријател на Путин, сега сака да ја вооружува Украина

Изјавата се чини дека е отстапување од неговата долгогодишна позиција дека Израел треба да биде неутрален во однос на руската … Продолжи со читање Нетанјаху, кој важи за пријател на Путин, сега сака да ја вооружува Украина