НЕМА ДА МУ Е ЛЕСНО НА БАЈДЕН: Републиканците го освоија мнозинството во Претставничкиот дом, еве што значи тоа за САД

Според проектираните резултати од среднорочните избори во САД, републиканците во средата освоија мнозинство во Претставничкиот дом, поставувајќи ја основата за … Продолжи со читање НЕМА ДА МУ Е ЛЕСНО НА БАЈДЕН: Републиканците го освоија мнозинството во Претставничкиот дом, еве што значи тоа за САД