„НАТО, дали ве загрижува можна апокалипса?“

Кејт Хадсон, генерален секретар на Кампањата за нуклеарно разоружување, смета дека НАТО многу придонел за опасноста од употреба на нуклеарно … Продолжи со читање „НАТО, дали ве загрижува можна апокалипса?“