На социјалните мрежи се шири видео снимено во Авганистан, во кое се гледа како непознат човек со камшик претепува жена. И додека таа плаче и моли, наоколу насобраните (а ги има доста) не само што не реагираат, туку и снимаат со телефони.

И додека типот крвнички ја удира, таа е прекриена од глава до пети и клечи на земја.

Погледнете го ова морбидно и прилично вознемирувачко видео: