МИЛОШ ЗЕМАН ПРЕФРЛЕН НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА: Дијагнозата нема да биде објавена без негова согласност!

Претседателот на Чешка, Милош Земан, е сместен на одделот за интензивна нега, дијагнозата нема да биде објавена без негова согласност, … Продолжи со читање МИЛОШ ЗЕМАН ПРЕФРЛЕН НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА: Дијагнозата нема да биде објавена без негова согласност!