Меланија Трамп: Некој полека го труе Доналд, неможам повеќе да го препознаам...!

“До 8 часо навечер тој веќе грчи, Не е тоа мажот кој јас го познавам"...

Првата дама Меланија Трамп тврди дрека во Белата куќа има таен трујач, и се плаши дека нејзиниот маж полека го трујат со "тешки седативи" подметнати во неговиот пијалок, со што би го забавиле и исмејувале неговото претседателство.

Додека јавна дебата за здравјето на Доналд Трамп дивее, Меланија им рекла на свои пријатели дека некогаш темпераментен и енергичен маж кој таа го знаела, заменет е со "бавна и оштетена визија", известуваат американски алтернативни медиуми.

"До 8 часо навечер тој веќе грчи, Не е тоа мажот кој јас го познавам", вели таа.

Меланија инсистирала Трамп да престане да пие пијалок од шише, и да се врати на пиење на пијалок од лименки кои таа самата му ги носи.

"Здравјето на Доналд се поправи кога престана да пие пијалок во шише", рекла Меланија.
Меѓутоа, таа се плаши дека кампањата за труење на претседателот е "високоорганизирана операција" и не е работа само на еден лудак".

Меланија е популарна во Белата куќа и се спријателила со вработениот персонал на тајната служба од висок ранг, кои останале лојални на претседателот. Тие ја подучувале во случајот со Роналд Реган од страна на дип-стејт, после обид за негово убиство во 1981 година. Тие исто така предупредувале и за Џорџ Буш на кого "мозокот му е оштетен" после долгогодишно труење.

Прибирливост на храна, Доналд Трамп ја применува токму поради страв од труење, како што вели Меланија. Тој со полно право не им верува на оние околу себе.

Има многу непријатели од дип-стејт во Белата куќа а тоа претседателот Трамп добро го знае.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари