Претседателот на САД пак стана дедо

Колку повеќе Трамповци, толку повесело

Претседателот на САД, Доналд Трамп деветтипат стана дедо откако неговиот син Ерик (33) го доби првото дете

Претседателот на САД, Доналд Трамп деветтипат стана дедо откако неговиот син Ерик (33) го доби првото дете.

Ерик и неговата сопруга Лара (34) станаа родители на малиот Лук.

Ерик е син на претседателот со неговата прва сопруга Ивана Трамп.

Поврзани

Најнови вести

Коментари