Кој СЕ ОСМЕЛИ да рече „ВЛАДИМИРЕ ГУБИМЕ“?

Вашингтон пост објави дека едно лице се осмелило да му каже на Путин дека неговата тактика во Украина води кон … Продолжи со читање Кој СЕ ОСМЕЛИ да рече „ВЛАДИМИРЕ ГУБИМЕ“?