Не, ова не сте го виделе

Кој е тој кој оваа армија може да ја победи! (ВИДЕО)

Погледнете го ова неверојатно видео за руската армија. Воведот сигурно ќе ве насмее, а актерите се Обама и Путин. 

Видеото е во манирот на најмодерната  западна продукција, а  музиката е од руска рап група. 

Чиста десетка!

 

 

 

(Webtribune.rs)

Поврзани

Најнови вести

Коментари