„Кога има можност за ПРЕГОВОРИ, ТРЕБА ДА СЕ ИСКОРИСТИ“

Началникот на Здружениот Генералштаб на американската армија, генерал Марк Мили, рече дека можеби има можност да се преговара за крај … Продолжи со читање „Кога има можност за ПРЕГОВОРИ, ТРЕБА ДА СЕ ИСКОРИСТИ“