КАКВА ШТЕТА ЌЕ НАПРАВИ ВАЛКАНАТА БОМБА ако Русија ја употреби?

Долго време се стравуваше дека „валканите бомби“ би можеле да бидат потенцијално оружје на терористите бидејќи нивната главна цел е … Продолжи со читање КАКВА ШТЕТА ЌЕ НАПРАВИ ВАЛКАНАТА БОМБА ако Русија ја употреби?