Несекојдневна сцена е забележана утринава во градот Оренбург во Русија каде маж влегол во лифт со цигара и пластична чаша полна со алкохол. Којзнае од каде, ама во еден момент добил идеја да ја запали пластичната чаша, која во истиот момент букнала и буквално се гледа како го пали.

За среќа, мажот преживеал, а ние се надеваме и дека ја научил лекцијата и повеќе нема да му падне на памет да направи нешто ни слично.

Како изгледала сцената погледнете во видеото: