„Како на ФИЛМ“ – Зеленски ЗА МАЛКУ МОЖЕЛ ДА БИДЕ УБИЕН на почеток на војната

Во интервју за магазинот „Тајм“, украинскиот претседател Володимир Зеленски опиша како руските сили биле блиску да го фатат или убијат … Продолжи со читање „Како на ФИЛМ“ – Зеленски ЗА МАЛКУ МОЖЕЛ ДА БИДЕ УБИЕН на почеток на војната