Како Камила од омразена љубовница стана потенцијална кралица?

Кралицата Елизабета Втора ѝ служеше на британската нација 70 години со, како што напиша претседателот на Трустот Комонвелт, Хуго Викерс, … Продолжи со читање Како Камила од омразена љубовница стана потенцијална кралица?