И според Тајм, ЗЕЛЕНСКИ Е ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА

Претседателот на Украина, Володимир Зеленски (44) и „духот на Украина“ се прогласени за личност на годината за 2022 година од … Продолжи со читање И според Тајм, ЗЕЛЕНСКИ Е ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА