Гром удри во црква стара 186 години

Молња удри во 186 години стара црква во градот Боу и ја запали камбаната кога областа во Њу Хемпшир каде се наоѓа овој верски објект го погоди силно невреме.Персоналот од домот за стари лица кој се наоѓа во соседството,повика пожарникари кога слушна силен тресон, а потоа здогледа молњи и пламени како излегуваат од кулата.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари