Ги помеша гасот и кочницата и покоси тројца тинејџери (ВИДЕО)

Една Русинка по грешка притиснала гас наместо кочница и така покосила тројца ученици во рускиот град Брониц, а за среќа децата преживеаја.

Сведоците велат дека жената по излегувањето од возилото рекла: „Извинете момчиња!" Меѓутоа кога видела колкава штета и се направила на автомобилот, почнала да вика.

„О не, мојот автомобил е уништен", рекла таа.

Момчињата се префрлени во болница, а еден од нив е задржан поради потрес на мозокот.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари