Германскиот министер за финансии: Повеќе не зависиме од руската енергија

Тој тврди дека неговата земја целосно ја диверзифицирала својата енергетска инфраструктура од почетокот на руската инвазија на Украина во февруари … Продолжи со читање Германскиот министер за финансии: Повеќе не зависиме од руската енергија