Германците ја викаат МАМА, живее со „Фантомот од операта“ – ЕВЕ СЕ ШТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА МЕРКЕЛ

Ангела Меркел е една од најмоќните жени на денешницата.  Со Германија владее 16 години, од 2005 година, а се вели … Продолжи со читање Германците ја викаат МАМА, живее со „Фантомот од операта“ – ЕВЕ СЕ ШТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА МЕРКЕЛ