Демонстрантите во Франција го запалија градското собрание во Бордо

Вчера повеќе од еден милион луѓе излегоа на улиците низ Франција , од кои 119.000 во Париз, според бројките на … Продолжи со читање Демонстрантите во Франција го запалија градското собрание во Бордо