Bloomberg: Кина ги надмина САД во очите на младите Африканци

Кина ги надмина САД во очите на младите Африканци, покажува истражувањето објавено во Bloomberg. Кина обезбедува прифатливи производи, инвестира во … Продолжи со читање Bloomberg: Кина ги надмина САД во очите на младите Африканци