Бајден: “Војската не подржува патување на Пелоси на Тајван“

Пелоси ги поканува републиканските пратеници на Тајван додека Кина предупредува на контрамерки По разговорот помеѓу америкаснкиот претседател Бајден и и … Продолжи со читање Бајден: “Војската не подржува патување на Пелоси на Тајван“