Бајден има намера повторно да се кандидира за претседател на САД

 Американскиот претседател Џо Бајден изјави дека има намера повторно да се кандидира за функцијата и дека конечната одлука за тоа … Продолжи со читање Бајден има намера повторно да се кандидира за претседател на САД