Сè што Ангела Меркел се залагаше во Германија исчезна за една година

Германија повеќе не е пацифистичка, а Германците сакаат забрзано обновување на силата на Бундесверот (германската армија). Дури 62 отсто од … Продолжи со читање Сè што Ангела Меркел се залагаше во Германија исчезна за една година