Африка – Кина гради патишта, ЕУ брои инсекти

Африка – Кина гради патишта, ЕУ брои инсекти “ЕУ ја губи трката со Кина во Африка: пред се затоа што … Продолжи со читање Африка – Кина гради патишта, ЕУ брои инсекти