ПОЧНУВА СЕРИЈА КРИЗИ КОИ ЌЕ ГО РЕФОРМИРААТ СВЕТОТ: Израелските служби направиле извештај за владата – не ги прекинувајте односите со Русија и Кина

Израелското Министерство за разузнавање подготви извештај во кој предупредува дека светот е на работ на транзиција кон нов глобален поредок, … Продолжи со читање ПОЧНУВА СЕРИЈА КРИЗИ КОИ ЌЕ ГО РЕФОРМИРААТ СВЕТОТ: Израелските служби направиле извештај за владата – не ги прекинувајте односите со Русија и Кина