Група од Демократите на Бајден БАРА ЗАПИРАЊЕ НА ПОМОШ ЗА УКРАИНА И ПРЕГОВОРИ

Група од 30 либерали од Домот на Демократите го повикуваат претседателот Бајден драматично да ја смени својата стратегија за војната … Продолжи со читање Група од Демократите на Бајден БАРА ЗАПИРАЊЕ НА ПОМОШ ЗА УКРАИНА И ПРЕГОВОРИ