Државна видеолотарија станува нов спонзор на фудбалска репрезентација. По тој повод денеска во 14 часот во хотелот „Хилтон“ ќе се одржи прес-конфенреција, на која ќе биде официјализирана соработката.

На прес-конференцијата ќе се обратат претставници од Видеолотарија, и од ФФМ кои ќе ги искажат деталите околу соработката.

sportmedia.mk