Видео: Она кога Македонците и Хрватите навиваат заедно

Средбата меѓу Хрватска и Србија која се играше во Сплит беше следена со големо внимание насекаде низ Хрватска, а во Загреб на Бан Јелачиќ имаше голема заинтересираност. На едно место имаше навивачи од Хрватска и од Македонија кои навиваа заедно, па тоа е најава за заедничко навивање и утре кога Македонија ќе игра против Словенија.

Поврзани

Најнови вести

Коментари