Нема што, весело е во нашата база во хотелот во Букурешт. Од познатиот звучнник на Елмас, кој вчера беше и во соблекувалната пред тренингот на стадионот на Стеауа, ечат песни од Гоце Арнаудов.

Посакуваме, се надеваме дека барем додека трае нашиот претсој во Букурешт на ЕУРО ќе биде вака весело во нашата репрезентација.


sportmedia.mk