Вардар за првпат во својата историја ќе игра во опрема брендирана со логото на „Комити“, официјално и Вардарци ќе бидат Комити, информираа фановите на „црвено-црните“ на својата „Фејсбук“ страница.

Тешките времиња не научија да се сллотиме, па иако и предходно беше најасно каде завршува она што значи клуб и меѓата на…

Posted by Komiti Skopje on Saturday, April 3, 2021

sportmedia.mk