И во миговите кога не се случуваше ништо на теренот, кога имавме рамнотежа, ВАР им додели пенал на Украинците. Аврамовски играл со рака во живиот ѕид, па така Рапалини досуди пенал.

Малиновски шутираше, но Димитриевски одбрани и ја остава во игра Македонија. Секоја чест.

ФОТО: Димитар Петковски

 

sportmedia.mk