Турскиот интернационалец кој со успех настапува во НБА лигата, Енес Кантер на социјалните мрежи постави фотограција како во моментов изгледа неговиот грб. Кантер е под третман на познатата “cupping” терапија, која е многу користена во САД, и која помага за различни здравствени проблеми од типот на циркулација, поправување и слично, а е метода која ја користеле уште во древна Кина како и на блискиот Исток.

sportmedia.mk