Ја затворил обложувалницата

Уплатил тикет со два натпревари и земал милион $

Кладбата на неименуван маж за резултатот на турскиот фудбалски натпревар меѓу Ѓиресунспор - Генчербилиги, како и дуелот за англискиот ФА Трофеј помеѓу Велинг и Ејбсфлит, ја испразни касата на една обложувалница за повеќе од милион долари.

И двата натпревари во регуларниот дел завршија 2: 2, а човекот кој се кладел го погодил и точниот резултат на полувреме и на крајот од натпреварот.

Во двата случаи, домаќините воделе со 2: 0, на крајот завршиче 2: 2

Ова е вкупнта квота од 35.471, уплатени се $30, а исплатата е повеќе од еден милион.

"Ова е веројатно еден од најпаметните влогови во историјата", изјавил портпаролот на обложувалницата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари