Убаво направено видео во чест на капитенот на фудбалската репрезентација на Македонија, Горан Пандев кој сезонава влезе во „клубот 100“ најдобрите стрелци во италијанската Серија А. Токму на тоа се однесува ова видео.

Пандев е единствениот фудбалер од балканските простори што успеал да стигне до оваа бројка во најсилната италијанска лига.
Тој застана на бројката 101, а по Европското првенство се очекува да донесе одлука дали ќе се повлече или ќе продолжи.

sportmedia.mk