Кирил Лазаров, новиот селектор на македонската ракометна репрезентација го склопи стручниот штаб. Н нашиот најдобар ракометар, по ново и предводник на најдобриот национален тим во иднина ќе му помагаат поранешни репрезентативци.

Филип Миркуловски, Бранислав Ангеловски, Ацо Јоноски и Билјана Црвенкоска се најдоа во тимот на Лазаров.

 

sportmedia.mk