Екипата на Теута од Драч по вторпат е шампион на Албанија. Денешната победа од 6:1 против Аполонија ја запечати титулата за тимот на нашите Бае Тодоровски и Боби Целески.

Теута цели 27 години ја чекаше шампионската титула, за конечно оваа сезона да им тргне од нога и на крајот да го освојат шампионатот.

 

sportmedia.mk