На мечот меѓу Сласк и Стал се случи интересна ситуација во финишот. Во 95 минута судијата повика двајца играчи на Сласк и еден на Стал и им покажа жолти картони, а во меѓувреме бекот на Стал Кристијан Гетингер се приближи да види што се случува, па судијата и на него му покажа жолт картон.

Гетингер ниту направи прекршок, ниту се расправаше, а си заработи жолт картон. Комична ситуација…

 


sportmedia.mk