Лидс денеска го совлада Барнли на гостувањето со 0:4. Еден од асистентите беше Езџјан Алиоски, кој учествуваше во вториот гол за својот тим.

Меѓутоа она што „падна во очи“ е неговата реакција. Па дури беше гледана и на ВАР за евентуална санкција, но откако се проццени дека нема прекршување на правилата, доби само усна опомена.


sportmedia.mk