Тешкиот пораз на Англија ги "мобилизира" навивачите на меѓусебен дуел (видео)

 Англиските навивачи многу тешко го поднесоа поразот на Мундијалот.

За време на следење на утакмицата во Лондон, дошло до општа тепачка на навивачите. Причината не е позната, но се претпоставува дека е незадоволството поради фактот дека Англија не помина во финалето на Мундијалот.

Правилото вели, кој губи има право и да се лути, но...

Нејасно е зошто меѓу себе а не подалеку од себе... авионот со анлиските репрезентаивци само што не пристигнале во Лондон, впрочен Бразил тоа до почуствува..., 

Поврзани

Најнови вести

Коментари