И тоа се случи

Тениски натпревар прекинат поради гласен секс (Видео)

Ноќниот меч меѓу Американците Френсис Тиафоу и Мичел Кругер на турнирот Сарасота опен, беше прекинат во вториот сет заради гласно водење љубов во блиската вила

Гласните звуци продолжија неколку миниту пред Тиафоу да изреагира кон куќата - „не може да биде толку добро", предизвикувајќи смеа кај малубројната публика.

Кругер, кој губеше, својата фрустрација ја покажа со удирање топче кон вилата. Тиафоу на крајот победи со 6:3, 6:2.

Поврзани

Најнови вести

Коментари