На денешното одржано собрание на ОФС ГАзи Баба, Светозар Станковски е реизбран на местото претседател со огромно мнозинство на гласовите. Од 36 делегати 34 гласаа за нов мандат на Станковски кој инаку е и член на Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија.

За делегати на собранието на Фудбалската федерација на Македонија пак од ОФС Гази Баба се избрани претседателот Светозар Станковски, како и Ненад Монев, Раман Ајети и Ристо Донев.

Исто така, денеска беше одржани и собранието на ОФС Гостивар на кое реизбран за претседател е Арџетн Беќири. И тој како и Светозар Станковски се одново кандидирани од страна на базата за нови членови на управниот однор на Фудбалската федерација на Македонија.

 

 

 

sportmedia.mk